Welk project wint dit jaar de Gouden Gans?

geplaatst op woensdag 26 oktober 2016

Nieuws

Wilde Ganzen organiseert de verkiezing van de Gouden Gans 2016. Het Nederlandse publiek, een jury van particuliere initiatieven (PI-jury) én een vakjury kunnen hun stem uitbrengen op één van de deelnemende projecten die samen met Wilde Ganzen zijn gerealiseerd. De hoofdprijs is € 10.000 vrij te besteden binnen de doelstellingen van de stichting of het winnende project.

De verkiezing gaat in november van start. De deelnemers zijn stichtingen met een project dat door Wilde Ganzen is goedgekeurd sinds 1 januari 2013 en voor 1 oktober 2016. Zij zullen stemmen werven en de stemmen worden online uitgebracht, op onze speciale website www.goudengans.nl (binnenkort live!).

De deelnemers maken kans op een prijs van 10.000 euro, vrij te besteden binnen de doelstellingen van hun stichting. Ook verloten we onder de deelnemers advies op maat van een expert.

Waarom de Gouden Gans?
We creëren samen met betrokken Nederlanders aandacht voor ontwikkelingsprojecten, het particulier initiatief en samenwerken. Én voor onze unieke manier van armoedebestrijding. En we belonen iemand met een mooi project

WildeGanzen_Logo_2015_RGB
Volg ons op:
facebook-f-256
twitter-256-groter